ahapersze

2012.03.29. 18:23 Unit 331

Nab+
Kurvarég nem írtam, volt egy kis szüncsimüncsi, összejöttek a dolgok. Overral seems legit, ezt is túléltük. Fun volt, történt jósokminden, a teljesség igénye nélkül:

Enyhe alkoholos mámorban pizzarendelés, 45 centis helyett 32-eset kapunk, customer service, telefonon, problémás ügyfelet jáccani fun ha ügyfélszolgálatos vagy, 1.5 perc nem telik el, Pistike menekül, hogy ne röhögje el magát. Eredmény: a harminckettes pizza egészségünkre, és soron kívül kihozták a 45-öset, ingyé :D

Vagy a jól esne egy sör. 14:30 van. 21:00 b+ hazakéne menni. nem volt ez gond, jáccódtunk szépen, ilyen nevet homlokraragasztósat azt találdki hogy ki vagy. merőben meglepő és vicces volt.

And so on. Nadehát ilyen ez a pornóipar :D

Visszatért a barcikai is in da meanwhile, má hiányzott az a rusny ortzája nekije, jól meg is kéne csapkodni.

Petrencésrúddal.

Mert az kurvamenő. Nameg, szereti a lelkem^^

Asszem ennyi hirtelen, ha lesz vmi írok, sokszeretet nektek különösképp annak aki eszembejuttatta ma hogy baszod faszénemblogolsz?!?!?!

Na csálécsöcsű téeseket mögétek a zuhanyalatt!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csirkebubus.blog.hu/api/trackback/id/tr464348461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_2501 2012.03.30. 23:33:30

eenvoltam! XDDDD mekkora alat vagz xoxo besiirok
süti beállítások módosítása