WUB WUB WUB WUB!

2012.05.10. 00:09 Unit 331

Naheló!

Jórégvoltam, ittsevoltam. Készül a berugokponthu törzsvásárlói szisztem!!!

JÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

Baszóval voltam otthon KURVAJÓVOLT észnélküli parasztmunka, nem kell gondolkodni, hogy kedves fogadott öcsém szavaival éljek :D Ezenkívül munka munka munka meg néha bebaszás, részegen gépszerelés, árpádhídnál, baszottul nem vágom mit csináltam, de működik, közben elfogyott egy üveg pálinka, féltálca tálca sör, dunában úszás, majd haza 7 km gyalog, váron keresztül, gratisnak 2x eltévedni a várban. FUN FUN UNDER AUTOBAN!

Jameghogy! BOLDOG FIZETÉSNAPOT!
Mert az menő, mint a zil!

Estván báttyátok jóvoltábull ehun van e:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Jackal_%28soundtrack%29

Hujjhujjhujjhujj! Van új kollega :D Tök jó arc, tipik green :D örülés témája :D Még sajnos józan vagyok, TARTHATATLAN ÁLLAPOT EZ KÉREM!!! Hogy drága jó szeretett Tirpák tanárúrtól idézzek:
"Élet ez így emberek?"

 

 

Borsodi volt ő is, nem tehet a vezetéknevéről. Ő is úgy kapta, mint az apró teremtmény a nyulazat a tekintetet onnan fentről a lóról, aki lenézett rá, ahogy azt dzsimi megénekelte hajdanán amikor mink még csak kis süldők voltunk a már akkor is hatalmas és büdös orgyenáré pocsojában, amit felfedezve rá kellett jönnünk, hogy ennek nincs széle, ahol ki lehet evickélni, ez biza az egész telibeszeretkezett világ... Ilyen ez a pornóipar nemdebár :D

Naszal ismételten together alone

http://www.nemkutya.com/wp-content/uploads/2012/04/1335087447-together-alone.jpg

 

Azok ott émmeg ehune, ezeket pötyőgém imhol látikáljátok vala azon szemetekkel melyet Urunk megvilágosított, hogy lássátok az Ő csodáit! És megteremté a ne tegyél semmit ami irritálhatja a belső füled borzot, Hoki-t is!

Legyen ez a vgszó, belevetém magam azon nagy dolognak a leges leg fröcsögőbb aljába ami gennyes kénköves bűzben úszik, amit Ti halandó entitások internetnek hívtok!

TZUPPPPP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csirkebubus.blog.hu/api/trackback/id/tr674499431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása