2012.02.11. 15:30 Unit 331

2554983_460s.jpg

Most ez feldobta a pillanatot :) Hálistennek másnap nincs, itt a szokásos csend és hullaszag, leszámítva hogy valami ótós cuccal Pít jáccódik, alatta hülye hippizenével. PFEJJ!!!


Mintha rikveszt lett volna rá, legyen akkor:

Hálaégnak minden jólalakult, nem volt magamat széjjelcsapás témája, töményt se ittam, csak egy fél abszintot^^ :D Aztis karitatív okokból kifolyólag, hogy segítsek másokon. Pl, azon a hölgyön, aki nem tudta meginni, nehogy rosszul legyen, illetve a szórakozóheil tulajain is, a gdp növelésével. Bár azt nem közvetlen. Csak a sörrel :)
Nem voltam olyan soká, az aki meg elfogyaztott egy japán turistacsoportot, és egy kazah nőt, az lelépett korán, de remélés lesznek jókis kompromittáló képecskék, azokat meg majd jól pakolgatom felfele ide :D
Trust me, megteszem :D
Szerezni kell munkáltatóit, azt indulhat a móka, már tűkön csücsülés témázata:D
Ha lesz valami - amit kétlek, akkor majd vések
Tzupp
331

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csirkebubus.blog.hu/api/trackback/id/tr14093951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása