navégre!/?

2012.02.24. 00:21 Unit 331

Nahogy a napsüssönrá....
Tudom, volt delay, nekem meg szopiszopiötdollár tízdollákotoná^^ Vége a hard daysnek, jön a kevésbéaz, azt majd mégjobblesz. Már kifele a ganyéból, csak még egy kicsit kell visszatartani a lélegzetet:)
Nem fogok baszkódni a képfeltöltéssel beillesztéssel babámfasza


illetve mégegy gyöngyszem:

Dióhéjban ennyi, és nemtudtam h kontrolvével ez így itt megyen:D awsome ám :D

Innen, több képre számíthat az az 1-2 ember aki látogatja ezt a szart. Nemistudom miért csinálom. najó, nem is érdekel. itthon minden oki - yeah sure - közben rajzfilm jáccódásos, és a rakéta csapat megint felsült:D Lassan szükség lenne egy kis szabadságra, de majd csak ápr végén. idén kevesebb de hosszabb lesz úgy lett döntve. lehet kén menni szesztigyál, méghozzá vki olyannal aki tzukkermukker, és aranyos, a mosolyába pedig... AWWWWWWsome^^ Bárcsak több időm volna ennyi munka mellett rá... :/ Ne haragudj kérlek.
<3

331

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csirkebubus.blog.hu/api/trackback/id/tr224189091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása