Napsugaras... Wait, what?

2012.02.07. 02:53 Unit 331

Jahm... Hajnal,hó, sötét, és csend. Megint nem megy az alvás. Voltam fent tzigarettázni. Furcsa volt. a tetőn a hó érintetlen, de még kisállatnyomoksenem vannak benne. És rohadt nagy a csend. Még otthon, hőn szeretett kis borsodi falucskámban sincs ilyen, ott is nyivákol egy két élőlényezet éjszaka is. De itt? Kuka az egész. Kissé szokatlan. Túl nagy a csend. Ha most paranoiás lennék, ami köztudott hogy nem igaz:) akkor lehet illene készülni mondjuk a zombiapokalipszisre, és el is jutottam oda, hogy betolhatom a vidit amit most leltem, mert ez kell, ez jó, ez hasznos:

Hát nem cuki? Bár hogy őszinte legyek a láncfűrész kvalitásaival, és a hatásfokával kapcsolatban kétségeim merültek fel... De majd kiderül hogy mint meg hogyan, ha ránkvirrad az a nap, vagy az Umbrella corp. vagy bárki egyéb jóvoltából...
Vissza a lényeghez. Egen, megint átállás leledzik a műszakok közt, délutánosból reggelre, ami áldásos hatással van a keményen dolgozó homo sapiens sapiens bioritmusára(már ha tényleg létezik ilyen, nem pedig valaki kitalálta csak úgy, mert nem volt jobb dolga egyszerűen:) Bár valami hasonló turpisségnak léteznie kell. De hagyjuk is ezt.
Szar is az amikor ásítozik az ember, de aludni nem tud, csak forgolódik. Ez megy itt is a nappaliban, kimegyek azt ébren van hajnalban, szó nélküli integetés, és csendben haladás tovább. Éhes vagyok. Franc, lekéne menni az éjjalnappaliba. Lustaság, inkább visszamászok a szobámnak gúnyolt zugának a lakásba, és pötyögök. Majd melóba menetel előtt megyek vadászni, néminemű táplálékot, mert arra van szüksége a már kevésbé fejlődésben lévő szervezetnek. De hát enni kell.
Fuck this shit, Adok neki még egy esélyt hátha megy az alvás, mert a leütött billentyűk számával egyenesen növekszik az ásítások száma is, de a nyakam rá, hogy nem fogok tudni aludni most sem.
See ya, majd jövök
tzupp belétek.
331

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csirkebubus.blog.hu/api/trackback/id/tr284074057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása