Namivan? Semmi? :D

2012.02.06. 18:04 Unit 331

Hoy!
Már megint, immáron háomhuszaggyáára kezdek blogot. Hidd el mindig jó okom volt ilyet kezdeni, aztán jó gyorsan abba is fejezni, amikor úgy alakultak a dolgok. Illene írni magamról is valamit huhh? Oki, kor: negyed évszázad; származási hely: borsod.

Immáron az úr kettőezer-tizenkettedik évében budára vetett a sors(najó, még tavaly), és perpillanat három entitással, és egy nyúllal osztom meg az általunk bérelt sok sok négyzetmétert, mely otthon hivatott lenni, legalább is arra az időintervallumra, ami indul a kaució letételétől egészen addig, amíg ki ne vágnak minket. Vagy le nem lépünk, mielőtt az előző verzió lépne életbe:)
Ata hogy az intervallum elezdődött, történt már itt bizony kutyasokminden, jövőhét vasárnapig írhatnék, és akkor is a teljesség igénye nélkül. :D

Nos, lehet lesz minden nap frissítés, meg új poszt, lopás lesz sokfelől, azt garantálom, mmint képlopás and so on, majd igyekszem feltüntetni a forrást, bár a vízlejek majd magukért beszélnek. Mint az új világ kór-, és bordélyházban, ahol a bordélyból üzemeltetik a gyerekkórházat. Irónikus tudom, és nem is vág ide. tekintsd meg a M.A.S.H. -t. Nem, nem a sorozatot. A filmet, legutóbb pont tegnap volt ehhez szerencsém. Oki, jó, rendben van. Ma hajnalban, De már csak ilyen ez a 3 műszak. Nézzük a jó oldalát, tökjó hogy nem normál munkarendben dolgozom, emrt az olyan snassz. Illetve arra emlékeztet, mint amikor isibe kellett járni. Na hogy én azt is mennyire szerettem. Ja nem, a másik.

Jójójójóóóóó tudom. vissza a témához: próbálok minnél kevesebb agyfaszt összehordani, és nem szétszpemelni ezt a csúdálatos kis page-t, de majd meglátjuk, hogy mi hogyan és mikor fog alakulni. Majd re.

Tzupp

a háromharminceggyes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csirkebubus.blog.hu/api/trackback/id/tr74072491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása